Klachtenpagina

Heeft u een vraag, een op- of aanmerking over één van onze producten, of over de website? Mail ons op info@klerenkind.nl  en u ontvangt zo snel mogelijk een bericht van ons terug. Of neem een kijkje bij onze Veelgestelde vragen.

Adresgegevens:

Klerenkind
Eilandenweg 13
2904 VH Capelle aan den IJssel
KvK : 85915602
Btw nummer: NL004169031B43

Garantie

Wij doen logischerwijze ons best om de artikelen in topconditie aan u te leveren. Het komt wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor, u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging. Wij geven geen garantie op knopen, kralen, stenen, pailletten, schoudervullingen of op pillen van bepaalde stoffen.

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@klerenkind.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Het is voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.