Verzenden en retourneren

Retourneren

Indien de consument niet tevreden is over de bestelling, kan de consument binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen aangeven dat hij/zij het artikel/de artikelen wenst te retourneren. De consument kan hiervoor gebruik maken van de retourknop op de website. De consument kan ook het herroepingsrecht inroepen door middel van een ondubbelzinnige verklaring. De consument verzendt de te retourneren artikel(en) binnen veertien dagen.

Let op: Er gelden andere voorwaarden voor de sale producten en seizoensgebonden producten. Wij geven geen garantie op stenen, glitters, kralen, knopen, pailletten, schoudervullingen en pillen van de stof.

Hoe retourneer ik mijn pakket?

De consument kan hiervoor gebruik maken van de “Retourknop”, beschikbaar op de website.

1. Stop de items die je wilt retourneren in de originele verpakking, ongedragen met de kaartjes eraan in een verzendzak.
2. Zorg ervoor dat er geen andere sticker of adres op jouw pakket zit.
3. Zorg ervoor dat wij kunnen zien wie de afzender is. Voeg jouw (ingevulde) pakbon toe. Pakbon kwijt? Voeg dan een briefje toe met jouw ordernummer, naam en reden van retour toe.
4. Je retouretiket ontvang je via de retourknop van de website, deze print je uit en plak je  op het pakket.
5. Breng je retourpakket naar bijvoorbeeld een POST NL punt en reken het retourpakket af. Een bezorgdienst inhuren kost in Nederland ongeveer €7,25 per pakket.
6. LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.

Retouradres:

MyParcel.nl
Afd. Retouren
Postbus 442
2130AK Hoofddorp

Levertijd

Onze levertijd is: op een werkdag voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden. Bestel je in het weekend of in de avond, dan wordt je bestelling de volgende werkdag verwerkt en verzonden. Niet altijd lukt het ons om dit na te komen, soms zijn producten onderweg naar ons en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren.

Verzendkosten

Voor transport binnen Nederland brengt Klerenkind voor brievenbuspakjes €4,60 en voor een pakket €7,95 in rekening. Vanaf €50,- is de verzending gratis..

Voor consumenten uit andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het land en de hoogte van het bedrag van de bestelling. Klerenkind behoudt zich het recht voor om dit bedrag te conformeren aan de meest actuele tariefstelling voor deze diensten door DHL Parcel of een gelijkwaardige aanbieder van pakketdiensten.